Жените постоянно търсят начини да направят косата си по-дълга, по-гъста,

...
Жените постоянно търсят начини да направят косата си по-дълга, по-гъста,
Коментари Харесай

Как да направите косата си по-дълга и по-гъста за 30 дни

Жените непрекъснато търсят способи да създадат косата си по-дълга, по-гъста, лъскава и красива. Косата е от огромно значение за приветливия външен тип, тъй че е значимо да бъде красива. Според науката косата пораства сред 0,3 до 0,5 мм дневно, 1 до 1,5 см месечно и 12 до 15 см годишно. Косата също се счита за втората най-бързо растяща тъкан в тялото. Но ние въпреки всичко в никакъв случай не сме удовлетворени и постоянно желаеме косата ни да е по-дълга.

Ще ви дадем няколко доста скъпи съвета за красива коса. Ще започнете да виждате смяната, единствено би трябвало да имате самообладание.

1. Станете другари с ножицата

Когато се опитваме да пуснем косата си да стане по-дълга, считаме, че ножицата е най-големият ни зложелател. Но това е тъкмо противоположното. Ако желаете косата ви да пораства, би трябвало да я подстригвате постоянно. Подрязването на косата освен отстранява цъфналите, разграничени краища, само че също по този начин оказва помощ да се поддържа здравето на косата ви. Когато нямате цъфнали краища, това значи, че косата ви няма да се повреди до корените.

2. Никога не пропускайте нанасянето на еликсир
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР