Жените на високите токчета наистина изглеждат по-секси в мъжките очи,

...
Жените на високите токчета наистина изглеждат по-секси в мъжките очи,
Коментари Харесай

Високите токчета правят жените по-секси в мъжките очи

Жените на високите токчета в действителност наподобяват по-секси в мъжките очи, защото те лъжливо удължават дамската опашна кост - симптом за плодовитост, написа в. "Дейли мейл ".

Изданието цитира изследване на маджарски учени от университета в Печ, които употребявали компютърен програмен продукт за опитите си.

Специалистите снимали 52 студентки на високи токчета и с ниски обувки. Клипчетата били показани на 100 студенти от мъжки пол на възраст от 18 до 24 години. Дамите трябвало да се разхождат с обувки с плоска подметка и на токчета с височина, варираща от 8 до 10 сантиметра. Редактиращ програмен продукт бил употребен, тъй че да бъдат изтрити стъпалата, с цел да остане единствено придвижването на тялото на дамите. Всички дами били инструктирани да носят едни и същи тъмни прилепнали фланелки, били обути с дънки или клинове и трябвало да носят косите си прибрани, с цел да се реализира еднообразие, изясни Българска телеграфна агенция.

Участничките трябвало да получат оценка за прелест от 1 до 10. Резултатите дали смазващо преимущество на дамите с високи токчета.

По този метод се удостоверява месианското просветление на Мерилин Монро - "Не знам кой е измислил високите токчета, само че ние дамите би трябвало да сме му постоянно признателни! "

Според унгарските учени високите токчета вършат дамите секси поради характерната извивка, която прави тазът по време на вървене. Начинът, по който опашната кост наподобява по-дълга и се движи, изпраща неволен сигнал до мъжа, че дамата е способна на многократни раждания.

Проучването на унгарския екип е първото, употребяващо видеоматериали, с цел да потвърдя връзката сред високите токчета и сексапила.

Интересното в тази ситуация е, че и дамите намират своите посестрими по-секси, когато са на високи токчета, и това ускорява вътрешната им полова конкуренция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР