Жените и мъжете обикновено имат различно поведение, когато харесват някого.

...
Жените и мъжете обикновено имат различно поведение, когато харесват някого.
Коментари Харесай

Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Жените и мъжете нормално имат друго държание, когато харесват някого. Нежните половинки може би са по-срамежливи първоначално, до момента в който господата могат да наподобяват глуповато, мислейки че по този начин печелят женското внимание. Запознанството, първите срещи, опознаването са комплицирано нещо. Кои са най-честите неточности, които мъжете позволяват в желанието си да се харесат? Вижте по какъв начин работят съгласно зодиакалния си знак.

Овен

Овенът прави прекалено много проекти, които му пречат да се концентрира върху сегашния миг на вашата среща. На нея ще се запитате дали имате някакво бъдеще дружно. Няма по какъв начин да получите отговор на този въпрос, в случай че не ви предложения на втора среща.

Телец

Телецът ревнува от някогашния ви, а още не сте излезли на среща. Може да е малко притеснително той да работи ревностно, в случай че не сте прекарали доста време дружно.

Близнаци

Близнаците няма да спрат да приказват за себе си. Може да желаете да говорите за разнородни неща, само че той има да ви разкрива за предишните си взаимоотношения, гении, работа.

Рак

Ако мъж Рак ви попита дали желаете да се видите, а вие инцидентно откажете по справедливи аргументи, поради нещо което ви попречва, доста е евентуално да не ви предложения още веднъж. Разбира се това би предиздвикало всяка жена да си намерения, че той не поставя задоволително старания да притегли вниманието ѝ.

Лъв

Мъжът Лъв е привикнал просто да получава това, което желае, само че в случай че дамата в действителност му харесва доста, може да се откаже да бъде в играта. Не е изключено да е нервозен и тази му раздразнителност да го покаже в светлината на някой с доста завоевания.

Дева

Мъжете Деви са странни същества. Когато харесат една жена могат да се опитат да скрият своите страсти с леко пренебрежение, без да осъзнават, че това не прибавя нищо хубаво към равнището им и личността им. Освен това няма да стопира да ви проучва и в даден миг даже може да откри виновност в това, което сте правили или споделили.

Везни

Грешката на мъжете Везни е, че те нямат никакви проекти, когато се срещнат с дамата, която харесват. Спонтанните срещи за тях постоянно са съпроводени с „ Какво искаш да вършим? “. Като цяло плануваните им срещи са по-успешни.

Скорпион

Това, което може да покаже мъжа Скорпион в неприятна светлина е, че той се държи като „ претрупан “ с тестостерон. Никоя жена не би желала да има в компанията си мъж, който си върти очите разглеждайки дамите в близост или подобен, който не стопира да показва физическо предимство с съвършени форми.

Стрелец

Когато един мъж стрелец бива притеглен от една жена, той става същински младеж. Може да стартира да заеква, почервенява, мислите му са накъсани, а от всичко това може да не помни да покаже какъв брой доста ви харесва.

Козирог

Мъжът Козирог е стеснителен, когато е притеглен от една жена. Напрегнатост, вдървеност, прекомерна съвестност... Такова усещане оставя, а дамите търсят приятна компания, в която да се забавляват.

Водолей

Мъжете Водолеи могат да бъдат занимателни, умни и очарователни, само че в случай че ви харесват, могат да наподобяват сякаш не са толкоз заинтересувани от вас. Вместо това са склонни да прекарват повече време в инспекция на обществените мрежи, правейки се на велики. Никоя жена не желае да се съревновава със обществените мрежи, нали?

Риби

Проблемът на мъжа Риби е, че той се показва като идеалния другар и не демонстрира по никакъв метод, че се интересува от освен това от дамата против себе си. Понякога не показват страстите си, което е малко объркващо, тъй като не знаеш дали си отишла на другарска или на любовна среща. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР