Жени Калканджиева изригна мощно в мрежата след поредните тъпотии, които

...
Жени Калканджиева изригна мощно в мрежата след поредните тъпотии, които
Коментари Харесай

Калканджиева взриви мрежата с пост за Розмари и шефката й: По-глупава манекенка никога не съм срещала!

Жени Калканджиева изригна мощно в мрежата след следващите тъпотии, които Розмари сътвори във „ ВИП Брадър “. Манекенката, която непрестанно претендираше, че си има другар в Германия, не стопира да дава мотиви за непосредственост на съквартиранта Ричард.

В предните епизоди видяхме по какъв начин той я опипва под завивките, а тя няма нищо срещу и даже се кефи. Фитнес инструкторът даде ясно да се разбере, че двамата са правили секс в Къщата.

В снощното издание пък напълно на ярко, на диванчето в хола, Розмари му беше седнала сред краката и разреши освен да й прави масаж, само че й да я целува по врата. Това накара Жени Калканджиева да напише пост във Facebook, че Розмари Тишер е най-глупавата манекенка, която е виждала в миналото, а компанията, в която е модел – „ Ивет Фешън “, служи единствено с цел да уронва престижа на моделките.

„ Аз познавам доста манекенки... но многоооо... Но, по-глупава от Розмари, в никакъв случай не съм срещала през целият ми професионален и житейски път. Не съм неприятна, само че тъпотията не мога да я схвана... Благодаря на всичките ми девойки, че не са като нея... Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя ташаците на този фитнес-лайнар. Или да я оскубя за косата тази немска селянка, която май си има другар в Германия. Ивет Фешън, да се самосезират и да спрът да уронват престижа на моделите или да стартират да се грижат за тях “, написа Жени в мрежата.

Напомняме, че при започване на тазгодишния сезон на „ ВИП Брадър “ се появи изказванието, че в действителност вместо Розмари е трябвало да влезе шефката й Ивет Григорова. Тъй като ангажимента пропаднала, босът на Ивет Фешън изпратила най-успешната си моделка, а точно Тишер.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР