Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Компанията

...
Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Компанията
Коментари Харесай

Противоречивата нова българска кола Sin S1

Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Компанията на Росен Даскалов Sin Cars беше показана на най-значимото автомобилно ревю в Европа с една нова разработка, която меко казано наподобява много спорна. Става дума за модулен спорткар, като концепцията е всеки от бъдещите притежатели да може да конфигурира колата съгласно желанията си.

Тя може да бъде направена по този начин, че да се употребява по "цивилната " пътна мрежа, само че може и да се създаде със строги спецификации и да е предопределена единствено за писта. Дизайнът на каросерията може да е друг. В основата на Sin S1 лежи тръбна рама, върху която се инсталират определените каросерийни панели.



Последните са карбонови и се създават във фабриката на Даскалов в Русе. Силовите трактове също са няколко, като всеки може да избере най-подходящия за него. Те са бензинов мотор, хибриден тракт и напълно електрическа версия. Стандартните бензинови мотори са с размер 2.0 и 3.5 литра и разполага с мощ 255 и 365 к.с., надлежно.

С тях спорткарът Sin S1 може да форсира до 100 км/ч за 2.8 и 2.5 секунди. Хибридният силов тракт се състои от двулитров бензинов турбодвигател с вътрешно горене и от електромотор с мощ 120 конски сили. Акумулаторният блок за него е с потенциал 64 киловат часа.

Системната мощ на хибрида е 450 коня. Началото на произвеждане на Sin S1 е планувано за 2019 година, а базовата цена ще започва от $50 000. Ето и видео на автомобила, което заснехме в Женева на щанда на Sin Cars.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР