Жената, врязала колата си в магазин в пловдивския квартал "Коматево",

...
Жената, врязала колата си в магазин в пловдивския квартал "Коматево",
Коментари Харесай

Съседи на пияната блондинка, влетяла в магазин с колата си, разказват странни неща за нея

Жената, врязала колата си в магазин в пловдивския квартал "Коматево ", през целия ден не е излизала от вкъщи си и не отваряла вратата даже на съседи. В понеделник тя бе освободена от ареста против „ подписка”.

Инцидентът стана в 11:00 часа в неделя, а откакто служителите на реда откриха, че лидерката е с 1,8 промила алкохол в кръвта, тя бе арестувана за 24 часа.

В неделя към 11 часа младата жена профучала с "Форд " с хасковска регистрация по улицата и завила към магазина. Заради забавените си от алкохола реакции обаче, тя не съумяла да спре в точния момент и врязала транспортното средство във входната врата на комерсиалния обект.

Къщата, където тя населява, се намира против клубната база на футболния тим „ Ботев”. На позвъняванията не отговори никой, а по думите на съседи дамата е вътре. Лампите също бяха включени, написа trafficnews.bg.

„ Казва се Таня. Тук живее и баба й. Нейният адрес е на друга улица в квартал Кючук Париж. От скоро е тук, дружно с кучето си”, описа комшийка на дамата.

Хъскитo й е вързано в задния двор на къщата. Животното лае неистово и опитващо се да се отскубне от синджира. По време на произшествието хъскито на пияната жена е било в автомобила.

„ Момичето е доста добродушно и в никакъв случай не сме я виждали да пие, пияна или да носи у дома алкохол. Бяхме доста учудени, като разбрахме за случая. Искахме да я забележим по какъв начин е, само че тя през целия ден не отваря вратата”, сподели комшия, живеещ против дома на Таня.

Официално 39-годишната жена се води на различен адрес, покрай бул. „ Никола Вапцаров”. Там няма никой, звънецът даже е пресечен. Хората в кооперацията описват, че не са виждали Таня и майка й от месеци. По-възрастната била в чужбина, а щерка й- в различен квартал.

„ Не беше отзивчива, единствено поздравяваше и се прибираше. Никога не сме виждали с нея компании или мъж. Сама беше. Не правеше проблеми и не сме я виждали пияна”, показа пред наше кореспондент съседка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в Районна прокуратура. Жената е привлечена като обвинена. И към днешна дата смачканата кола стои пред потрошения магазин. В квартала продължава интензивно да се разяснява случая, а жителите са безапелационни, че е належащо слагане на легнали служители на реда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР