Жената на снимката е Златина Таскова, зам.кмет на община Нови

...
Жената на снимката е Златина Таскова, зам.кмет на община Нови
Коментари Харесай

Запомнете я: Златина Таскова – разрешила изсичането на 169 тополи! 


Жената на фотографията е Златина Таскова, зам.кмет на община Нови пазар. Преди да стане зам.кмет е работила в помощно учебно заведение „Станата“. С нейно позволение компания „Герман и синове“ ще отсече 169 здрави тополи в землището на село Тръница. Възползвайки се от Закона за запазване на селскостопанското имущество, чл.32 ал 3, която гласи: „Разрешение за отрязване и премахване на по-голям брой дървета и на лозя над 1 декар се дава от началника на ръководство „Земеделие“ при общинската администрация въз основа на писмена молба и при съществуване на извънредно уважителни аргументи.“, Златина Таскова е издала позволение за изсичане на 169 тополи в село Тръница. За изсичането на дърветата няма НИКАКВИ КРАЙНО УВАЖИТЕЛНИ ПРИЧИНИ – единствената причина е задоволяването на частния интерес на компанията „Герман и синове“.

Изсичането на тополите стартира!
Дърветата вършат подслон на селото, стопират въздушните течения, не пречат на никого и преди 2 години го избавиха от огромна стихия. Но това не вълнува госпожа Златина Таскова, която употребява закон от 1974 година, с цел да даде позволение за отрязване на тополите. На нейната съвест и на кмета на община Нови пазар, Георги Георгиев ще тежи всеобщата сеч на здрави дървета, която е почнала в село Тръница.

Защото няма по какъв начин без знанието на кмета Георги Георгиев, госпожа учителката да е подписала разрешителното за отрязване на дърветата!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР