Жената на алпинист № 1 у нас Боян Петров -

Жената на алпинист № 1 у нас Боян Петров - ...

Жената на алпиниста Боян Петров се влюби в лекар


Жената на алпинист № 1 у нас Боян Петров - Радослава Ненова отново е щастливо влюбена. Щастието я спохожда близо три години след като той изчезна безследно при опит да изкачи тибетския връх Шиша Пангма.

Новият си мъж Радослава среща, когато най-малко очаква. Случва се миналата година, когато решава да стане доброволец в Ковид отделението на Александровска болница. Именно там тя среща новата си любов в лицето на уважаван лекар.

Покрай отношенията си с хирурга, 38-годишната Радослава е добила голямо самочувствие, а пациентите в болницата, които не я познавали дори си мислели, че тя също е лекар. С неподправена отдаденост тя не се пестяла, давала и нощни дежурства, а вечер или на съмване се връщала капнала вкъщи при сина си Явор, който е тийнейджър и сега се налагало да се справя сам почти с всичко.

"Вътрешната красота е много важна, когато изглеждаш така. Доброволстваме в спешното и се убеждавам, че и този път красотата няма да спаси света", коментира работата си в Ковид-отделението Радослава, като пусна фото от болницата, на което е облечена със защитен костюм, шлем и ръкавици, пише Hotarena.bg

Източник: fakti.bg