Жена, употребила алкохол, е блъснала автобус на градския транспорт във

...
Жена, употребила алкохол, е блъснала автобус на градския транспорт във
Коментари Харесай

Задържаха пияна жена, блъснала автобус в Търново

Жена, използвала алкохол, е блъснала рейс на градския превоз във Велико Търново. От Областна дирекция на МВР-Велико Търново напомнят за " Фокус “ , че злополуката се случи през вчерашния ден по обяд, към 13:30 часа в централната част на остарялата столица.

" При култивиране произшествието, при което няма потърпевши, а единствено материални вреди, е открито, че лидерът на лекия автомобил – 41-годишна жена от Велико Търново е седнала зад кормилото, след приложимост на алкохол. При инспекция с техническо средство, апаратът е отчел 1,69 промила. Тя е дала кръвна проба за химичен разбор. Задържана е за период до 24 часа по ЗМВР “, прецизират от търновската полиция и допълват, че по случая е формирана кореспонденция.  

През денонощието полицейските патрули в във Великотърновска област са ревизирали общо 378 жители, от които 77 за приложимост на алкохол и 226 автомобила, от тях 38 товарни. Репатрирани са два автомобила. Съставени са 29 акта и са наложени 67 санкции по фиш. Издадени са две заповеди за налагане на насилствени административни ограничения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР