Жена твърди, че е подложена на системен психически тормоз в

...
Жена твърди, че е подложена на системен психически тормоз в
Коментари Харесай

Столичанка се жалва от психически тормоз в градския транспорт ВИДЕО

Жена твърди, че е подложена на систематичен душевен тормоз в градски рейс. Пътничката обаче не се жалва от кондуктори или водачи, а от запис на предизвестие за носене на маска, който чува всеки ден по 66 пъти.

Прослушванията съвпадали с броя на спирките - в двете направления, до местоработата на пострадалата. Тя обмисля да търси правата си, поради породеното стеснение, оповестява Нова телевизия.

„ Всяка заран в рейса слушам 33 пъти известието за носене на маски. Когато се връщам още веднъж го слушам 33 пъти, което е неуместно. Не имам вяра, че някой човек не знае какво е нужно да направи, с цел да съблюдава ограниченията. Главоболието ми стартира от две седмици. Вече откачам когато чуя записа. Цялата съм в нерви – преди и след работа “, споделя Веселина Боянова.

От ЦГМ София споделят, че спазването на всички ограничения е доста значимо.

„ Госпожата цитира известието, само че пропусна най-важната част от него, а точно, че маската би трябвало да покрива носа. Това е от огромно значение. Трябва да бъдем толерантни един към различен. Това известие е доста значимо и нужно “, споделя Метови Аврамов, шеф в ЦГМ.

От ЦГМ прибавят, че вършат всичко допустимо да обезпечат продажбата на транспортни документи на повече места в София.

„ Обстановката обаче е сложна. Билети се продават в 61 обекта на ЦГМ и още доста места. Продават се и посредством мобилно приложение, с което може да бъде закупена дневна карта “, споделя още Аврамов от ЦГМ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР