Жена ще спечели музикалното шоу „Маскираният певец“, разбра Hotnews.bg. Прея,

...
Жена ще спечели музикалното шоу „Маскираният певец“, разбра Hotnews.bg. Прея,
Коментари Харесай

Жена печели Маскираният певец

Жена ще завоюва музикалното шоу „ Маскираният артист “, разбра Hotnews.bg . Прея, която се крие под маската на Пеперудата, Людмила Сланева-Локо, която е Пчелата и Дивна, която към този момент ясно разкри, че е Пилето, са най-вероятните претендентки за премията на спечелилия, която е единствено любовта на публиката.



Досега единствено мъже са напускали предаването, като се изключи Джулиана Гани. Тя нямаше по какъв начин да продължи, тъй като всеки момент ще стане майка, пък и се бе похвалила, че ще взе участие. Иначе с предаването се разделиха Иван Звездев, Димо Алексиев, Бате Енчо, а още една мъжка маска падна нощес. След незабравим дуел с Пчелата, Шотландецът напусна формата вечно. Зад внушителния облик се оказа оперният артист Юлиан Константинов, който ловко се опита да заблуди както детективския панел, по този начин и феновете.



Юлиан Константинов е освен обичан от българската аудитория артист, само че и обичано лице от ефира на NOVA. В последната година той е част от панелистите в предаването „ На Кафе “ всяка делнична заран. След като смъкна загадъчната маска на Шотландеца, той дефинира присъединяване си в шоуто като огромно предизвикателство. „ Най-тъжно беше да укривам истината от моя наследник. Той идваше вкъщи и споделяше, че неговите съученици допускат, че аз се укривам под маската на Шотландеца. Разбира се нямаше по какъв начин да му призная и това в действителност ми тежеше “ – показа оперният бас на водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. Юлиан Константинов разкри и какво се крие зад датата 20 януари 1996 година, която присъстваше в уликите за него – един от най-важните моменти в музикалната му кариера, който е премиерата на операта „ Дон Карлос “ в Софийската опера и балет.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР