Жена, пътуваща от турския курортен град Бодрум за Москва, беше

...
Жена, пътуваща от турския курортен град Бодрум за Москва, беше
Коментари Харесай

Give me your name, гадино!

Жена, пътуваща от турския курортен град Бодрум за Москва, беше санкционирана с 500 рубли за това, че е запалила цигара на борда на самолета. Тя ще оспорва санкцията. Подала е даже недоволство против служителите на реда, които са я свестили при кацането на самолета.

Поредица от неприятни случи преследват рускинята Ирина Тамарус, която е решила да почива това лято в турския курорт. Там тя си чупи крайници и точно това и изиграва неприятна смешка. Заради болките дамата губи даже схващане. На борда на самолета тя взема решение да възпламени цигара, защото по нейните думи „ цигареният пушек ѝ понижава болката “. „ Аз не съм пушила. Имах загуба на схващане и може тогава да ми пъхнали цигарата в устата “, допуска Ирина. По нейните думи, служителите на реда, които са я изкарали от самолета, освен се държали жестоко с нея, само че даже са я блъснали. „ Как мога да вилнея? Може ли да си го визиите, като даже не мога да стъпя на крайници си! “, споделя тя.

Полицията обаче показва друга версия на случилото се. „ Съгласно показанията на стюардесите, по време на полета пътничката е викала, употребила е нецензурни думи, не е реагирала на забележките, след което е запалила цигара “. След като е свалена от самолета и е настанена в инвалидна количка тя продължава да вика и да се удря сама себе си по лицето и крещи към служителя на реда: „ Give me your name, гадино! “. „ Госпожо, с цел да не се нараните, ще Ви слага белезници “.

По думите на Ирина, тя не е била пияна. Малко е пила преди обяд, а на борда на самолета единствено две чаши алено вино.

Инцидентите на буйстващи пасажери не са необичайност. Преди дни друга пътничка стартира да чупи витрините на магазините на летище „ Шереметиево “ и да се бие с служителите на реда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР