Жена от Оклахома бе призната за виновна в това, че

...
Жена от Оклахома бе призната за виновна в това, че
Коментари Харесай

Тотален ужас! Изоставена любовница откъсна скалпа и отряза едната гърда на своя съперничка минути преди опелото ѝ

Жена от Оклахома бе приета за отговорна в това, че е рязала елементи от натрупа на интимна другарка на свои някогашен другар единствено минути преди опелото ѝ. Тя е наказана на 16 години отнемане от независимост. 29-годишната Шаяна Лорън Симс пледира почтена по обвиняванията в неоторизирано премахване на части от тяло, кражба, укриване на откраднати движимости и първа степен обир, написа в. " Дейли Мейл ". Обвинението обаче се базира на 12 очевидци, които постепенно сглобиха пъзела по какъв начин Симс се е сближила с най-близките на умрялата Табата Линч, твърдейки семейство и другари, че тя е умел гримьор, който желае да помогне за подготовката на натрупа ѝ преди опелото.



Мъжът, който Линч и Табата не могли да побделят

Вместо да помогне, свидетелстваха другари, Симс е отрязала елементи от жертвата, откраднала ѝ обувките и е накълцала лицето на дамата минути преди опелото. Съдя Кели Грийноу от районния съд в Тулса реши, че Симс би трябвало да лежи седем години за кражбата, пет години за противозаконното премахване на телесни елементи на мъртъв човек, две години за укриване на откраднати движимости и една година за неразрешена дисекция, както и една година за смущаването на погребението.



„ Гримът бе размазан по цялото ѝ лице. Косата ѝ бе навсякъде”, описа майката на починалата в съда. Две служителки на погребалното бюро също описаха за ужаса. Директорът на Бюрото Робърт Гарнър разкри по какъв начин двете девойки са пристигнали в офиса му и са споделили, че някой е „ изтръгнал огромен кичур коса” от главата на дамата и го е захвърлил на пода.

На собствен ред мениджърът по поддръжката описа по какъв начин е видял, че едната гърда и единия пръст на краката на дамата са отрязани. Тези телесни елементи по този начин и не бяха открити.

След злодеянието Симс е задържана в жилището на починалата

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР