Жена остана възмутена от ситуация, свързана с водоподаването в град

...
Жена остана възмутена от ситуация, свързана с водоподаването в град
Коментари Харесай

Плащай парно, плащай топла вода... Накрая тече помия ВИДЕО+СНИМКИ

Жена остана възмутена от обстановка, обвързвана с водоподаването в град Русе. Кремена Георгиева разказва неволите си в обява, която споделя в огромна група на града в мрежата.

Тя споделя, че заплаща съзнателно сметките си за топла вода и парно, само че не е удовлетворена от качеството на услугата. Твърди, че постоянно има повреди, поради които потреблението на водата е възпрепятствано. Като даже е прибегнала до слагането на бойлер в банята, с цел да може да къпе децата си.

" На финала ти начисляват кубици -  свят да ти се завие. Толкова доста и на всичкото от горната страна тече тази мръсотия като краен резултат! ", написа Георгиева. Жената разгласява и фрагменти, на които се вижда вода с мъждив цвят, която се е събрала в мивката.

" Нямам думи! Незнам вие какво мнение имате ", обръща се тя към своите съграждани. Много от тях са съгласни с нейната позиция. Като описват за своите несгоди. Други разясняват, че не виждат решение на казуса. Вижте някои от мненията на русенци:

  " Мнението ми е същото. Най-ме е гняв на загубите, които ни начисляват. Около 100 лв. на година ей по този начин им правя подарък и няма оправия ", написа Ели Д.

" На същото мнение, само че сме безгласни букви! ", прибавя друга русенка.

" От няколко месеца у дома се пие единствено бутилирана вода ", отбелязва Мартин Й.

Вижте и публикацияна на Кремена Георгиева, в която тя сигналидира за казуса:

" Значи... плащай парно, плащай топла вода, която съвсем постоянно е спряна поради някакъв ремонт. Не можеш да се изкъпеш (добре, че сложихме бойлер), не можеш да измиеш децата си.

На финала ти начисляват кубици -  свят да ти се завие. Толкова доста и на всичкото от горната страна тече тази мръсотия като краен резултат!

Нямам думи! Незнам вие какво мнение имате?! "

Проблеми с качеството на водата от мрежата са се появявали и в доста други градове, като постоянно аргументите са повреди. Преди седмици други поданици на Русе сподериха за проблем с качеството на водата. Тогава казусът бе със студената вода, а повода - повреда.









 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР