Жена е причина скандалният в близкото минало рапър 100 Кила

...
Жена е причина скандалният в близкото минало рапър 100 Кила
Коментари Харесай

100 Кила станал веган заради жена! Тайнствена блондинка превърнала рапъра в мъж под чехъл

Жена е причина скандалният в близкото минало рапър 100 Кила да влезе в правия път и даже да стане веган, шушукат в шоусредите. Гаджето на мургавия варненец от много време го водела за носа. Според негови познати обаче това е за положително.

Преди дни шоуменът втрещи много свои почитатели, обявявайки в предаването на Нова тв „ Черешката на тортата “, че е веган и от много време не вкусва никаква храна от скотски генезис, в това число яйца и мляко. По думите му, повода да се откаже от блажното, с което е отгледан, е че постните манджи му работят по-добре. Истината обаче била малко по-различна. Жената, с която рапърът се среща към този момент повече от година, била уверена веганка. За нея да не яде нищо животинско било съвсем вяра. Както множеството последователи на този вид хранене, се отвращавала даже от концепцията, че може да постави на масата си омлет, сирене и масло, да не приказваме за пържоли.

В началото Килата се шегувал с това нейни верую, само че защото бил доста влюбен, решил да опитва за няколко дни да се храни като дамата на сърцето си. За това съдействал и фактът, че тя го мъкнела все по заведения, в които не се готви месо, а когато го канела на посетители, също слагала на масата само постни манджи. Понеже бил доста вдлъбнат, най-после и той се включил към „ религията “ на постноядците.

Приятели на Килата от неговото „ блажно “ минало го бъзикали, че е мъж под чехъл и не смее да хапне месо, тъй като го е боязън, че жена му ще се кара. Истината обаче била, че момичето оказвало доста положително въздействие върху варненеца. Откакто е с нея, той станал по-спокоен и целенасочен, изоставил съвсем всичките си нездравословни привички и към този момент бил същински уталожен и сериозен мъж, на който може да се разчита за всичко.
Твърди се, че точно с помощта на дамата със здравословни хранителни привички Килата решил да приключи образованието си. Както е известно, той построи своята кариера единствено със приключен 8-и клас. Към момента обаче е взел всичките си изпити за 11-и, а следващата година му следва да е зрелостник. Крои проекти даже да следва в университет. Освен това, откогато е с веганката,  развил усет към литературата, европейското кино, театъра и даже музеите и галериите. Станал истиски културтрегер.

Точно коя е обаче дамата до Килата, към този момент е загадка . Звездата изрично отхвърля да разкрие самоличността ѝ пред необятната аудитория. Досега е показвал само по какъв начин наподобява в тил. От фотографията, оповестена преди месеци в профила му в Инстаграм, излиза наяве, че е много стройна и секси русокоска. Килата я назовава „ моя муза “ и „ моето всичко “. Едно обаче тази тайствена дама към момента не е постигнала в устрема си да го накара да живее здравословно. Това отказването на цигарите и пурите. Но за всичко се изисква време. Нищо чудно скоро да се окаже, че Явор Янакиев, както е същинското име на звездата, е станал и въздържател, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР