Жена детектив, наследница на гръцката Ванга! Това е Здравка Атанасова

...
Жена детектив, наследница на гръцката Ванга! Това е Здравка Атанасова
Коментари Харесай

Врачка реди живота на Андреа

Жена детектив, наследница на гръцката Ванга! Това е Здравка Атанасова - врачката на звездите, разбра HotArena.

Здравка, която е отраснала в Гърция, е единствената българка, наследничка на измирската вълшебница Катина, позната още като гръцката Ванга. Атанасова е измежду дребното " определени " да гледат на карти " Десте ", чиято история датира от древността. Самата тя има оракулски способности от дребна.

Преди да се отдаде на античната просвета, в продължение на 13 години Здравка работи в Гърция като частен детектив. Работата е сбъдната фантазия за нея поради мощния инстинкт, който има, и възприятието за правдивост. " Бившият ми брачен партньор имаше частна детективска организация и започнах да работя при него. Бях най-хубавата жена детектив в Гърция. Нонстоп обикалях цялата страна. Помогнахме на доста хора. Например успяхме да потвърдим доста случаи на принуждение или оскърбление в учебните заведения, на които учениците бяха жертви на учителите, и да предотвратим бъдещи такива. Най-често доказвахме изневери, за тях ни наемаха доста. Беше занимателно по какъв начин хората, хванати в невярност, се пробват да се оправдаят. Имахме по три-четири случая на разкрити изневери дневно " - споделя Здравка пред " България Днес ", която и в родината продължава с детективската активност. Продължава да пътува и до южната ни съседка, когато експоловинката й има потребност от нейната помощ.

След развода Здравка се мести от Патра в Солун. Дълго време е без работа, само че в чантата си носи карти " Десте ", подарени й от Мара Меймаридис. Тя е племенница на митичната вълшебница Катина и е дамата, която е разкрила дарбата на Здравка да врачува на тях.

" Преди години бях ходила при Мара, с цел да ми врачува, и преди да си потегли, тя ми даде тези карти. Когато бях гладна и без работа в Солун, защото никой не искаше да работи с мен поради някогашния ми брачен партньор и това, че съм била в конкуренцията, всяка нощ я сънувах. Обадих й се, с цел да я попитам за какво ми подари тези карти. Тогава тя сподели, че съм определена и би трябвало да се отдам на това да оказвам помощ на хората посредством тях. Първоначално не повярвах. Мара ми предложи да ме образова гратис, което не се случва постоянно в тези среди. Приемаше ме като щерка " - споделя Атанасова, която измежду своите почитатели е известна като Зара.

Опитът й с картите я води в България, където става част от " Академията " на известната сексоложка Наталия Кобилкина. Здравка работи с редица известни персони, с нея се свързват хора от целия свят. Фолкпевицата Андреа е измежду многото доверили й се. Фолкпевицата споделя, че точно благодарение на магьосницата съумява да подреди живота си и да направи верните избори.

" Андреа е доста сериозна и дълбока персона. Много начетена и уравновесена, добра душа е " - споделя Здравка, допълвайки, че е отказвала да работи с редица други фолкпевици.

" Идвали са доста при мене от този отрасъл, които са желали да навредят на колежка, която има повече триумф. Никога не съм се занимавала с сходни неща " - споделя Атанасова. Магия, само че и просвета са измирските карти " Десте " съгласно Здравка. Тя твърди, че те освен предсказват ориста на хората, а ги насочват по кой път да поемат, когато се двоумят. С това са свързани и специфичните ритуали, които Атанасова прави.

" Ритуалите приказват на подсъзнанието. То сменя фокуса, насочва силата към желанието и понижава страха. Ние ръководим живота си с мислите си. Създаваме нова действителност " - твърди магьосницата детектив и дава за образец огромната българска пророчица Ванга.

Желание за по-добро финансово състояние, проблеми в брака или липса на обич са претекстовете, които най-често водят хората при нея. " Има доста хора, които желаят да вредят. На тях изрично отхвърлям услугите си. Искам хората да схванат едно - всичко, което се случва в живота ни, е провокирано от нашата мисъл. Ритуалите са най-много за това да насочиш мисълта си към това, което желаеш, и да го предизвикаш в живота си, да се изчистиш от отрицателното. На това аз изучавам хората като треньор. Научно потвърдено е, че това работи. Когато човек е доброжелателен и си гледа своята паничка, светът е доста по-добър. Другото значимо е, че хората би трябвало да се научат сами да се оправят, а не да са подвластни от някого. Да следват себе си, а не да чакат лесното. Ето за какво доста хора имат вяра в черни вълшебства и ги търсят. Българите считат, че по този начин елементарно ще реализиран всичко " - споделя русокоската, която сега написа своя автобиографична книга, уверена, че четивото й ще развълнува мнозина.

Две години преди пандемията Здравка и учителката й Мара Меймаридис я предсказват. По време на обучителен семинар на Мара участват 19 души. При обща медитация всички виждат цифрата 19, доста гибел и страдалчество.

" Очаква ни Трета международна война, която ще се назовава " Война-19 " - отсича тогава Мара. Две години по-късно нейните възпитаници откриват това знамение като новия ковид. " Няма да свърши скоро тази пандемия. Това е неповторим международен бизнес, от който доста хора печелят. Да не се опасяваме! Страхът притегля още повече боязън " - счита Здравка.

Редица неуверени дами, които търсят любовта, се обръщат към Здравка. Беладона, зашита в червен плат, и малко проклинание са рецептата за триумфа им. " Когато закача своя червен плат на полата, аз знам, че той е там, и това ще ми помогне да съм по-уверена. Така ще основа опцията мъжът да ме откри " - изяснява пророчицата детектив.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР