Жена беше убита, а други трима души ранени, когато мъж

...
Жена беше убита, а други трима души ранени, когато мъж
Коментари Харесай

Кола се врязала на протест в Минеаполис, загинала е жена

Жена беше убита, а други трима души ранени, когато мъж вряза автомобила си в навалица от стачкуващи, които стачкуваха против смъртоносната пукотевица на шериф по негър в Минеаполис, заяви полицията.
Полицията заяви, че мъжът, който може да е бил под въздействието на опиати или алкохол, е врязал автомобила си в група протестиращи малко преди среднощ.

Winston Smith: Car plows into Minneapolis protesters, 1 dead
— Fox News (@FoxNews)
" Протестиращите измъкнаха обвинения от транспортното средство и съгласно разкази на очевидци започнаха да удрят водача ", се споделя в изказване на полицията в Минеполис, заяви Агенция Франс Прес.
 Поредни митинги в Минеаполис, откакто полицията простреля разкрил огън против нея афроамериканец Поредни митинги в Минеаполис, откакто полицията простреля разкрил огън против нея афроамериканец
Издирван от полицията 32-годишен афроамериканец е разкрил огън от колата си и е бил погубен по време на задържането, оповестява американската...
" Пристигнаха чиновници и поеха попечителството над лидера. "
Жена е откарана в болница в сериозно положение и е умряла от пострадванията си, оповестиха от полицията. Шофьорът на транспортното средство също е приет в болница.
" Предварителното следствие демонстрира, че използването на опиати или алкохол от водача може да е способствуващ фактор за тази злополука ", сподели полицията. Демонстрантите стачкуваха против гибелта на 3 юни на Уинстън Буги Смит, който беше убит от американски шеирифи, които се опитваха да го задържат за нарушавания, свързани с огнестрелните оръжия.
Смъртта на Смит настъпи малко повече от година след гибелта на Джордж Флойд, 46-годишен негър, погубен от полицията по време на ареста в Минеаполис. Бившият служител на реда Дерек Шовин беше наказан за ликвидиране през април поради гибелта на Флойд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР