Жана Бергендорф потвърди разкритието на HotArena. Певицата, за която ние

...
Жана Бергендорф потвърди разкритието на HotArena. Певицата, за която ние
Коментари Харесай

Жана потвърди разкритието на HotArena : Да, спечелих 250 бона от лотарията!

Жана Бергендорф удостовери разкритието на HotArena. Певицата, за която ние първи писахме, в действителност е спечелила 250 000 лв. от Националната лотария.

" Спечелих 250 000 от
лотария! С тези пари ще стартира на чисто, те са ми и като тласък да подредя живота си още веднъж. В момента детето е при мен, грижа се за него, протоколирам песни и към този момент имам управител - Иван Иванов ", споделя певицата.

Изпълнителката, която преди дни стана лице на самодейността против принуждение над дами и деца " За теб " е необикновено щастлива от шанса си.

Животът на надарената звезда е низ от възходи и падения. Въпреки това червенокосата Жана не се стопира. Тя настойчиво се бори за сина си Лео и за себе си, както и за всички, които обича.

" Вярно е, че съм претърпяла принуждение. Мама ме заряза в сиропиталище за цели шест години. Бях измъчвана от дете, а любовниците на майка ми ме шамареха всекидневно ", призна и в къщата на " ВИП Брадър " Жана преди години.

" Майка ми предпочиташе мъжете си пред мен. Те ме смазваха от пердах. А по-лошото е, че и тя го правеше. Ето за какво живях в интернат шест години. Помагаше ми с пари, мислейки, че те са задоволителни. А аз търсех майчината милувка.

За нея беше значимо да изкарва пари. Аз не съм като нея, аз съм свободна ", споделя през сълзи певицата, написа " България през днешния ден ".

Въпреки тежкото си детство Жана е дала прошка на майка си и даже й е признателна. Смята, че другояче би се трансформирала глезено момиченце, некомпетентно да се оправи с живота.

Бергендорф претърпява доста тежко насилието и от страна на последния си другар Лео. Двойката даже стигна до арест и съд, като в абсурда се оказаха намесени и опиати.

" Искам да кажа с днешна дата на девойките да се борят с насилието, да застанат против него и се веселя, че има хора, които могат да им оказват помощ ", споделя Жана Бергендорф, която стана и лице на акцията, както и представител на мобилното приложение на самодейността " За теб ".

Самата певица живее нов живот, освободена от демоните на предишното си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР