Жана Бергендорф помага на приятели с печалбата от лотарията Жана Бергендорф

...
Жана Бергендорф помага на приятели с печалбата от лотарията
Жана Бергендорф
Коментари Харесай

Жана Бергендорф разкри как е спечелила 250 хиляди лева и какво възнамерява да прави с тях

Жана Бергендорф оказва помощ на другари с облагата от лотарията
Жана Бергендорф разкри по какъв начин е спечелила 250 хиляди лв.. Певицата показа и какво ще прави с парите. Днес Жана гостува в „ Събуди се “, където удостовери, че е спечелила огромната сума от Националната
лотария и описа по какъв начин ще ги изхарчи.
„ Спечелих 250 хиляди лв.. Бях в един пиано бар в Свети Влас. Тръгнах си и споделих на таксито да спре за едни цигари. На момента в магазинчето ми хрумна концепцията да си купя два билета от Националната
лотария. Аз постоянно си взимам от Пирамидите. Обичам числата и игрите с тях. Често си заставам у дома и вземам решение цифрословици и логичен игри. Вярвам в силата на числата.

Моето число е 20 и на мен всичко ми се случва покрай това число.
Родена съм на 20-ти, завоювах „ X Factor “ на 20-ти, предходната година на 22 август кръстих детето си в една прелестна черква в Царево, а тази година на 22 август завоювах парите от Националната
лотария “, описа Жана в предаването, написа nova.bg.
„ Когато изтърках билетчето, бях в потрес. Няколко пъти ревизирах дали виждам вярно. Бях чувала, че са пуснали подправени билети, обърнах билета, където има номера на централата на Националната
лотария, на които хората могат да се свържат. Продиктувах серийния номер на билета и те ми споделиха: „ Честито, печелите 200 хиляди лв.! “. Много съм щастлива, че ми се случи. Не съм вярвала, че мога да печеля толкоз огромна сума пари “, споделя певицата.

Жана разкрива, че с тези пари желае да помогне на свои другари, които сега имат потребност от пари. „ Искам да оказа помощ и да платя образованието на доста близка моя другарка Магдалена Петрович, една от най-хубавите челистки в България, която учеше в „ Royal Academy “, само че прекъсна поради финансови проблеми. Искам да подкрепя и на своите четириноги другари от Мездра, за които беше изработен особено късометражен филм “, разкрива певицата проектите си за премията от Националната лотария.
Припомняме, че кубинецът, с който поп звездата имаше връзка няколко години, подаде тъжба против нея по Закона за отбрана от домашно принуждение.
Той я упрекна, че при величествен скандал, след приложимост на опиати, Жана го бутнала по стълбите и той си счупил крайници.

Днес изпълнителката твърди, че Лео непрестанно я малтретирал и поради това протегнала ръка към дрогата. Но към този момент от седем месеца била чиста и не шмъркала кокаин.
Инфо: razkritia.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР