Жана Бергендорф не се дрогира напоследък, но въздържанието от наркотици

...
Жана Бергендорф не се дрогира напоследък, но въздържанието от наркотици
Коментари Харесай

Жана Бергендорф отпра мощно дупе XXL, след като спря белото

Жана Бергендорф не се дрогира в последно време, само че въздържанието от опиати се отразява зле да тялото й. Откакто не използва дрога, скандалната певица се тъпче с храна и дебелее със страшни темпове. Най-очевидно е напълняването й в задника, бедрата и корема.

Още когато бе в Къщата на „ ВИП Брадър”, Жана показа, че не използва ли кока, не може без кльопачка. Белият прашец подтискал апетита й, а неналичието му разваляла фрапантно формата й.Онзи ден победителката от „ Х Фактор” бе засечена от папараците ни край тъмносин джип в курорта Лозенец. В паркираното пред аптека возило певицата редеше торби с покупки. Чантите извършиха до краен лимит багажника и Бергендорф постави много старания, с цел да затвори капака му, написа "Уикенд "

За да прикрие надебеляването си в баджаците и дупето, Жана се бе пременила с разширяваща се от талията надолу тъмна рокля. И този тоалет обаче не можа да заблуди никого – всички курортисти, зърнали поп звездата, си дадоха сметка какъв брой се е ошишкала тя в последно време. Щом се оправи с предизвикването на багажника, изпълнителката остави колата си на спешни светлини и пое пеш към магазинче за тениски и сувенири. Оттам взе фланела с цинична картинка и XXL размер.

Бергендорф спря дрогата, откакто кариерата й стартира да запада. Припомняме, че под въздействие на коката надарената певица деградира тотално, а продуцентката й Саня Армутлиева от „ Вирджияния рекърдс” подвигна ръце и я натири вечно. Маститата издателка не искаше да има нищо общо с жена, която катастрофира надрусана с автомобила си и която ченгетата арестуват след наркомански кавги с гаджето й. Когато се дрогираше постоянно, Жана тежеше към 55-60 кг. Сега е най-малко 80, а върхът й е 110 – по време на бременността й.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР