Жълт код за силен и поривист вятър от запад-северозапад е

...
Жълт код за силен и поривист вятър от запад-северозапад е
Коментари Харесай

Времето: Жълт код за силен вятър в 22 области на страната

Жълт код за мощен и стремителен вятър от запад-северозапад е разгласен за 22 области на страната през днешния ден. Предупреждението не е в действие само за областите Перник, София, Кърджали, Ямбол, Хасково и Бургас. Над цялата страна облачността ще бъде по-често забележителна и на доста места от запад на изток ще превалява дъжд. Максималните температури ще са най-вече сред 8 и 13 градуса, а минималните ще са сред 0 и 5 градуса. Привечер  температурите ще се намалят и през нощта против сряда в планинските региони дъждът ще премине в сняг, само че бързо ще спре.

В планините ще бъде прохладно. Ще духа плевел, по високите и открити елементи – до ураганен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е забележителна и на доста места ще превалява сняг, под 1600 метра валежите ще са от дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 6 градуса, а на 2000 метра – към минус 1 градус.

По Черноморието облачността ще е забележителна и след обяд ще превалява дъжд, на повече места по северното крайбрежие. Ще духа сдържан, след пладне – мощен стремителен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 7 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 6-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 11 февруари слънцето ще изгрее в 7:30 часа и ще залезе в 17:51 часа. Продължителността на деня към този момент е 10:21 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР