JAGUAR разкри подробности за новата специална серия LANDMARK EDITION на модела

...
JAGUAR разкри подробности за новата
специална серия LANDMARK EDITION на модела
Коментари Харесай

JAGUAR представи специалната серия XE LANDMARK EDITION

JAGUAR разкри детайлности за новата специална серия LANDMARK EDITION на модела си XE, която идва с надградено съоръжение и уникални дизайн детайли, с съществена цел да показва най-хубавото, което е в състояние да предложи модела.

JAGUAR XE LANDMARK EDITION е създадена въз основата на нивото XE R-Sport със спортна предна ризница, уникални за серията 18-цолови алуминиеви джанти, Gloss Black екстериорен пакет и избор между три съществени цветови осъществявания, а бъдещите притежатели могат да избират между бензинови и дизелови мотори от Ingenium двигателното семейство на марката.

В интериора на XE LANDMARK EDITION, който към този момент е наличен за поръчка, вършат впечатление R-Sport кожената тапицерия, неповторими дизайн апликации, 10-инчов сензитивен на допир екран и други, а в оборудването са включени също по този начин ксенонови фарове, паркинг датчици, сателитна навигационна система и други.

С десетки интернационалните оценки, в това число и за най-безопасен в своята категория, Jaguar XE бе употребен като основа от марката за основаването на най-екстремната серийна кола, която компанията в миналото е създавала. , който е дело на специализираното поделение Special Vehicle Operations (SVO) на Jaguar Land Rover, е оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров мотор, който генерира оптималната мощност от 600 конски сили. С негова помощ, XE SV Project 8 е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 320 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР