Jaguar представи третата си специална разработка, предназначена за виртуалният геймърски

...
Jaguar представи третата си специална разработка, предназначена за виртуалният геймърски
Коментари Харесай

Jaguar с трета разработка за виртуалния свят

Jaguar показа третата си специфична разработка, предопределена за виртуалният геймърски свят и по-точно този на Gran Turismo 7.

Новият Vision Gran Turismo Roadster е най-новото попълнение в фамилията виртуални спортни коли на Jaguar, в което към този момент попадат Vision Gran Turismo Coupé и Vision Gran Turismo SV.

Виртуалният едноместен състезателен автомобил е оборудван с три електромотора, създадени от Jaguar TCS Racing, които дават обещание мощ от 1020 конски сили и въртящ миг от 1200 Нм. Те са в положение да ускорят колата, изпълнена с карбоново композитно купе и алуминиеви сплави, от 0 до 96 км/ч за по-малко от 2 секунди и до оптималната скорост на придвижване от над 320 км/ч.

" За нас е наслаждение да анонсираме Jaguar Vision Gran Turismo Roadster, който образува трилогията Jaguar Vision коли за Gran Turismo 7 ", разяснява Казунори Ямаучи, призидент на POLYPHONY DIGITAL. " Беше ужасно преживяване да работим с дизайн екипа на Jaguar. Очакваме водачите да седнат зад виртуалния волан в новата игра ".

Успоредно с анонсирането на Vision Gran Turismo Roadster за Gran Turismo 7, играчите на новата игра ще могат за първи път да изберат и ултимативният Jaguar Vision Gran Turismo SV, който беше показан за първи път през декември 2020 година. Задвижването му е поверено на четири електромотора с мощ от 1904 конски сили, ускорението от 0 до 96 км/ч е допустимо за 1.65 секунди, а оптималната скорост на придвижване е 408 км/ч.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР