Jaguar отбелязва победата си на легендарното състезание 24 часа на

...
Jaguar отбелязва победата си на легендарното състезание 24 часа на
Коментари Харесай

Jaguar анонсира F-PACE SVR Bespoke Edition 1988

Jaguar отбелязва успеха си на именитото съревнование 24 часа на Льо Ман от 1988 година със специфична лимитирана серия на суперспортния SUV модел F-PACE SVR.

От Jaguar анонсират, че в лимитираната серия Bespoke Edition 1988, цената на представител на която е избрана на 101 550 британски лири и към този момент се одобряват завявки за закупуване, ще бъдат включени тъкмо 394 представителя на F-PACE SVR или по един автомобил за всяка една от приключените през 1988 година обиколки.

Лимитираната серия F-PACE SVR Bespoke Edition 1988, която ще бъде показана публично по време на тазгодишното издание на 24-те часа на Льо Ман (8-12 юни), е създадена от профилираното поделение за доработки SV Bespoke на Jaguar и включва извънредно екстериорно цветово осъществяване Midnight Amethyst, Champagne Gold алуминиеви джанти, Sunset Gold акценти и други.

Всеки един от представителите на F-PACE SVR Bespoke Edition 1988 ще бъде оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров мотор с оптималната мощ от 550 конски сили, който е в положение да форсира автомобила от 0 до 100 км/ч за 4 секунди и до оптималната скорост на придвижване от 286 км/ч.

В оборудването на колите са включени също по този начин плъзгащ се панорамен стъклен таван, прожекционен (head-up) екран, инфо-комуникационна и мултимедийна система Pivi Pro с интеграция на Amazon Alexa и what3words локализация, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР