Jaguar и Land Rover обявиха актуализация на софтуера тази седмица,

...
Jaguar и Land Rover обявиха актуализация на софтуера тази седмица,
Коментари Харесай

Alexa ще се появи в хиляди автомобили Jaguar и Land Rover

Jaguar и Land Rover оповестиха актуализация на софтуера тази седмица, която предлага дълбока интеграция на Alexa за по-новите модели техни коли. Ъпдейтът  на софтуера ще засегне

повече от 200 000 автомобила Jaguar и Land Rover по целия свят. Става въпрос за моделите, оборудвани с информационно-развлекателната система Pivi Pro 3.0 или по-нова версия. Това се случва след напъните на Amazon при започване на предходната година да отвори част от изкуствения разсъдък на Alexa, с цел да разреши на производителите на коли да интегрират по-добре софтуера в своите коли.

Alexa в Jaguar и Land Rover ще може да се употребява без потребността от смарт телефон и ще може да оказва помощ на водачите, оставяйки ги със свободни ръце при възпроизвеждане на музика, навигация до разнообразни точки и всичко останало, на което Alexa е способна. По време на придвижвания асистентът  ще може да чете вести и прогноза за времето. Благодарение на него ще може да се включва климатика или да заключвате/отключвате автомобила.

Много производители към момента изискват от клиентите си да водят колите си до дилърския център за актуализации на софтуера, само че Jaguar Land Rover се причисли към малцината, които могат да ги дават отдалечено.

С появяването на гласовия помощник по едно и също време в толкоз доста коли, конкуренцията с другите гласови асистенти и най-много този на Гугъл става доста сериозна. Той е разполагаем при не малко автомобилни производители, само че нито една компания до в този момент не го е въвеждала толкоз всеобщо.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР