Иззети са голямо количество канабис и таблетки екстази; задържани са

...
Иззети са голямо количество канабис и таблетки екстази; задържани са
Коментари Харесай

Криминалисти от РУ-Дряново разкриха миниоранжерия, изградена в къща в с. Косарка

Иззети са огромно количество канабис и таблетки екстази; арестувани са двама мъже; интервенцията е извършена под надзора на прокуратурата

Вчера, в изискванията на необходимост, криминалисти на РУ-Дряново подхващат претършуване на къща в село Косарка, населявана от 53- годишен нидерландски жител и 54 -годишна негова сънародничка. В рамките на процесуално-следствените дейности е открито, че една от стаите на дома била приспособена и оборудвана за оранжерия за развъждане на канабис. Иззети са рефлекторна лампа, два вентилатора, електронен термометър и други движимости, способствали за отглежданите канабисови растения. Иззети са и 15 растения, като отделената листна маса е с тегло 1118 грама, близо 400 г суха зелена листна маса, дали присъщата индексация за канабис при наркотеста, таблетки екстази.

Двамата непознати жители са арестувани по реда на ЗМВР за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по чл.354а ал.3 и ал.354в от Наказателен кодекс, а работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР