Изявленията на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси

...
Изявленията на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси
Коментари Харесай

Белия дом нападна Демократите заради готвения импийчмънт на Тръмп

Изявленията на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси по отношение на обвиняванията за импийчмънт на Доналд Тръмп са " егоистични ", и преследват тесните ползи на Демократическата партия, а не на американския народ, съобщи представител на Белия дом, представен от РИА Новости.
" Председателят Пелоси направи тъкмо това, което постоянно прави - тя подцени потребностите на американския народ и пропагандира егоистичните си политически ползи.
Измисленият импийчмънт на демократите е очевиден, едностранен партиен опит да анулира резултатите от свободните и почтени избори.
Според личното им самопризнание демократите декларират, че импийчмънт на президента им би трябвало, защото те не могат да повлияят на резултатите от волята на американския народ ", се споделя в изказването на пресслужбата на Белия дом.
По-рано през днешния ден Пелоси се обиди на журналистически въпрос дали ненавижда президента Тръмп.
Председателят на Камарата на представителите в Конгреса увери репортерите на конференция във Вашингтон, че опитите на демократите за импийчмънт на президента Доналд Тръмп нямат нищо общо с политиката.
Според нея демократите " въобще не са щастливи ", а в противен случай, доста смутени от нуждата от осъществяване на процеса на импийчмънт. " Но нямаме избор ", сподели Пелоси.
Демократите обмислят серия от обвинявания против Тръмп, в това число корист с власт, възпрепятстване на правораздаването и работата на Конгреса.
Ако следената от демократите Камара на представителите гласоподава в поддръжка на импийчмънта на Тръмп, делото ще отиде в Сената, където болшинството са членове на партията на Тръмп - републиканците, които нямат желание да смъкват президента от власт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР