Изявлението на Радостин Василев е безпрецедентно, защото е действие на

...
Изявлението на Радостин Василев е безпрецедентно, защото е действие на
Коментари Харесай

Проф. Румяна Коларова: И Радостин Василев и Кирил Петков са политически трупове

Изявлението на Радостин Василев е невиждано, тъй като е деяние на камикадзе. Оттук нататък той е политически мъртвец и нанася съществени вреди на партията, към която се причисли при странни условия. Но аз мисля, че на всички места, където отиде Радостин Василев, ще прави вреда. Мисля, че това му е последната акция. Едва ли ще има политическо бъдеще. Това сподели политологът проф. Румяна Коларова по Би Ти Ви.

Тя добави, че не може да се проучва кой е „ задействал “ Радостин Василев.

Според нея замразяването от страна на ГЕРБ-СДС на договарянията с ПП-ДБ е най-адекватното деяние. Не единствено, с цел да отшуми медийната реакция, а тъй като страните би трябвало да договарят при напълно разнообразни условия, сподели още проф. Коларова.

По думите й външнополитическият скандал не трябва да се подценява. Оттук нататък и Кирил Петков е политически мъртвец, а в границите на Европа няма да се отнасят съществено с него, добави тя.

„ Партията разгласява цялостния запис на своя уебсайт. Това е акция на самата партия, която в опита си да управлява вредите в някои случаи нанася по-големи вреди “, изясни политологът.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР