Изявлението на Радостин Василев беше безпрецедентно, това е действие на

...
Изявлението на Радостин Василев беше безпрецедентно, това е действие на
Коментари Харесай

Политолог: След последните събития, единствената алтернатива е експертен кабинет

Изявлението на Радостин Василев беше невиждано, това е деяние на камикадзе. Оттук нататък той е политически мъртвец, само че по едно и също време с това нанася в действителност съществени вреди на партията, към която се е бил включил по едни странни условия. Където и да бъде, той непрестанно носи вреди. Това сподели политологът проф. Румяна Коларова в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

След последните събития съгласно нея единствената опция е експертен кабинет.

„ Има втори миг, който е извънредно тежък - това е външнополитическият скандал. Той никога не трябва да се подценява. Кирил Петков непрестанно ги прави тия гафове, само че оттук насетне и самият той е политически мъртвец, или най-малко в границите на Европа към него няма да се отнасят насериозно ", уточни Коларова.

Според нея Демократична България съумява да резервира своето достолепие, само че мъчно ще се дистанцира от Политическа партия.

Журналистът Петьо Цеков разяснява, че записът от събранието на Националния съвет на Политическа партия звучи като среща на проведена незаконна група, която желае да раздели страната. „ В записа се чуват и доста истини, само че в последна сметка на повърхността остава най-важното - методът, по който ние сядаме тук и си разпределяме страната. Самият факт, че този запис излезе, че 50 и недостатък индивида си приказват по „ Зуум " по нощите, демонстрира едно такова повърхностно отношение към цялата обстановка ", разяснява той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР