Изявлението на българския премиер Кирил Петков за сведения за корупция

...
Изявлението на българския премиер Кирил Петков за сведения за корупция
Коментари Харесай

Посланик Митрофанова: Българските извления за корупция от страна на Русия обиждат Путин и държавата

" Изявлението на българския министър председател Кирил Петков за сведения за корупция по адрес на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През при построяването на газопровода Балкански поток " са засегнатост за Руската федерация ". Това съобщи посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова на седмичния си брифинг в обществените мрежи.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5454
" Обръщаме особено внимание на потреблението на думата “корупция ” във връзка с президента на Руската Федерация Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в подтекста на построяването на газопровода “Балкански поток ”. Подобни голословни изявления по адрес на президента са безусловно неприемливи и не могат да се преглеждат иначе с изключение на като огорчение по отношение на Руската Федерация ", добавя още съветският дипломат у нас. 

Припомняме, че на 12 май българският министър-председател Кирил Петков съобщи на Министерски съвет при завръщането си от Съединени американски щати: " Нашите сътрудници виждат корупцията като главен миг на въздействието на Путин в нашия район ".

" Балкански поток " е построен като отклонение на " Турски поток " за доставка на газ за България, Унгария и Сърбия, с вероятност да стигне до разпределителен център в Баумгартен, Австрия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР