Изящна дантела, нежна коприна, фини бродерии – има толкова красиво

...
Изящна дантела, нежна коприна, фини бродерии – има толкова красиво
Коментари Харесай

21 шопинг находки с красиво бельо, което можете да подарите за Свети Валентин

Изящна дантела, нежна коприна, фини бродерии – има толкоз красиво долни дрехи в последно време, че напълно не ви би трябвало празник, с цел да си подарите някой от сутиените или бодитата в днешната ни селекция. Но пък Денят на влюбените е добър мотив да изненадате половинката си по най-съблазнителния метод или пък да му дадете концепция с какво може да ви поглези. Да, мъжете имат потребност от малко напомняне от време на време.

Щом става въпрос за Свети Валентин, няма по какъв начин да минем без аления цвят, макар че е факсимиле, тъй като с едно елегантно боди в неговите нюанси е несъмнено, че насреща ще предизвикате реакцията, която желаете. Разбира се, черното долни дрехи постоянно стои, изключително в случай че дантелата е извънредно фина и можете да си позволите да носите сутиен без подплънки.

Но пък сме избрали и няколко по-кокетни модела в нюансите на розовото, които дават нежно момичешко лъчение и са добра концепция, в случай че търсите нещо друго от класиката черно-червено. Те са подобаващи и за всекидневието, тъй като хубавото долни дрехи е най-хубавата основа за изтънчен, тъй като ви дава онази доза убеденост, от която имате потребност, без значение дали сте сингъл, или не.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР