Известното уеб-издание GSMArena непрекъснато следи популярността на съвременните смартфони и

...
Известното уеб-издание GSMArena непрекъснато следи популярността на съвременните смартфони и
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 6X и Redmi Note 5 Pro са най-популярните смартфони в началото на май

Известното уеб-издание GSMArena непрестанно следи известността на актуалните смарт телефони и всяка седмица разгласява техния рейтинг, употребявайки информацията от своя уеб-сайт.
На 6 март излезе следващата ранглиста на GSMArena . Според тази информация, най-желаният смарт телефон през миналата седмица е бил Xiaomi Mi 6X . Счита се, че повода за това е неговият неотдавнашен анонс, с който бяха оповестени техническите характерности на устройството. На второ място в тази ранглиста се подрежда Xiaomi Redmi Note 5 Pro , който преди седмица оглавяваше този рейтинг. Третото място е за флагманския смарт телефон Huawei P20 Pro , който се продава от малко повече от две седмици.

На четвърта позиция се намира Oppo F7, а на пета – Huawei P20 Lite.



На шесто място в седмичния рейтинг на GSMArena е класиран Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL, харесван за положителния си хардуер и ниската цена. Седмата позиция е на Xiaomi Redmi 5 Plus, който в някои райони е прочут като Redmi Note 5.

Но осмо място се намира Vivo V9, на девето – Samsung Galaxy J7 Pro. Десетото място в този рейтинг е на Xiaomi Mi A1, работещ по ръководството на чист Android 8.1 Oreo. Но този телефон няма 18:9 екран и стартира да губи известността си измежду потребителите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР