Известният в миналото баскетболист Трейси Макгрейди направи разтърсващо признание относно

...
Известният в миналото баскетболист Трейси Макгрейди направи разтърсващо признание относно
Коментари Харесай

Коби все повтарял: Искам да умра млад

Известният в предишното баскетболист Трейси Макгрейди направи разтърсващо самопризнание по отношение на легендата в този спорт Коби Брайънт , който почина в неделя, 26 януари, откакто хеликоптерът му се разруши и възпламени. В злополуката край град Калабасас, Калифорния, починаха и една от дъщерите на Коби - 13-годишната Джиана, и още седмина души.
" Звучи безумно, само че Коби все повтаряше: " Искам да умра млад, желая да ме увековечат ". Той споделяше: " Искам кариерата ми да бъде по-добра от тази на Майкъл Джордан и желая да умра млад ". А аз просто си мислех, че се е побъркал, с цел да приказва такива неща ", съобщи Макгрейди пред ESPN. " Ясно е, че това изказване е било преди раждането на децата му. Сигурен съм, че когато са се родили децата му, той не е мислил по същия метод ", добави след това той.
И по този начин, именитият баскетболист почина на 41 години. Неговият някогашен сътрудник разкри по какъв начин е схванал за нещастието, до момента в който бършеше сълзите от лицето си. " Научих за гибелта му в неделя, до момента в който танцувах с щерка си на събитие на жена ми. Те пристигнаха да ми оповестят новината, а аз просто не можех да допускам. Както всички останали, само че... аз съм унищожен ", съобщи той.
Както е известно, Брайънт е петкратен първенец на НБА с Лос Анджелис Лейкърс. Той стана и два пъти олимпийски първенец със Съединени американски щати. Очаква се по-късно тази година американецът да влезе в Залата на славата на баскетбола. А по какъв начин стана по този начин, че брачната половинка на Коби - Ванеса, се избави от тежката орис на брачна половинка и детето си вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР