Известният украински журналист, писател, тв продуцент и политик Дмитрий Гордон

...
Известният украински журналист, писател, тв продуцент и политик Дмитрий Гордон
Коментари Харесай

Дмитрий Гордон към руснаците: Не нападайте Украйна, ще умират не лудите от Кремъл, а вашите деца!

Известният украински публицист, публицист, тв продуцент и политик Дмитрий Гордон се обърна към руснаците във връзка възможното нахлуване на Русия против Украйна. Преди дни Гордон описа в, че е разговарял с двама души, които " схващат от интернационална политика и са заемали висши постове в Украйна ".

" И двамата считат, че Русия ще нападне. Не желая да садя суматоха. Не имам вяра, че Русия ще нападне. Трябва да си безусловно оглупял, с цел да направиш такова нещо. Но тъй като съветското управление в действителност е обезумяло, аз не изключвам подобен вид. Дявол ги знае какво е в главите им ", отбелязва Гордон.

Гордон споделя пред водещия, че техните стратегии в YouTube се гледат от милиони хора, измежду които доста руснаци, които " желаят да знаят истината ".

" Те желаят да чуят освен формалните съветски зомбиращи тв послания, само че и да схванат гледната точка на хората от нашата страна на екрана, в Украйна. Затова желая да се обърна към елементарните руснаци. Уважаеми руснаци, украинците не са заплашвали, не заплашват и не имат намерение да заплашват Русия. Украинците не ви считат за врагове. Не ние дойдохме в Русия, с цел да лишаваме територии, а Русия пристигна при нас - лиши ни Крим, лиши част от Донбас, разпали война, в която починаха 15 000 украинци. И през днешния ден Русия стои на прага на Украйна. Искам нашите съветски другари и братя да схванат - в случай че даже един съветски боец нахлуе на територията на Украйна, ще получи нечуван, невъобразим до момента отпор. Ще стрелят всички и отвред. Към Русия ще потеглят ковчези. Опомнете се! Не идвайте тук, това не е ваша земя ", разгласи Гордон.

Той прикани руснаците с всевъзможни способи да се опълчват на възможна заповед на управлението в Москва за нахлуване над Украйна.

" Направете всичко допустимо да въздействате на вашите полудели ръководители, на тези надълбоко в себе си руски хора, приключили висшата школа на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), чиито мисли са ориентирани към възобновяване на Съветския съюз. Въздействайте им по всевъзможен метод, тъй като ще нахлуват не те, а вашите деца. И в Украйна ще умират не те, а вашите деца. И тази война ще бъде обективна за нас, тъй като ние ще пазиме своята земя, своята незамисимост и своята териториална целокупност ", акцентира журналистът.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР