Известният уфолог и автор на документалния филм за Зона-51 и

...
Известният уфолог и автор на документалния филм за Зона-51 и
Коментари Харесай

Джеръми Корбел: САЩ имат извънземни кораби

Известният уфолог и създател на документалния филм за Зона-51 и Боб Лазар Джеръми Корбел е убеден, че Щатите имат няколко невредими извънземни кораба.

Той споделя, че това е реалност и го знае сигурно, че държавното управление на Съединени американски щати има летателни апарати, които не са със земен генезис. Машините са основани от разсъдък, който е неведнъж над човешкия. Според него има явна причина за свръх секретността по случая.

Корбел споделя, че всичко високотехнологично може да бъде превърнато с съществено оръжие и, в случай че попадне в ръцете на Китай или Русия, то владеещият тази мощ ще има решаващо преимущество измежду останалите. Той счита, че наличните извънземни кораби в Съединени американски щати се задвижват с гравитационна сила.

Това е повода министерството на защитата на Съединени американски щати да е засекретило толкоз съществено всяка информация, обвързвана с НЛО. Темата е от първостепенна значимост и равнището й на сигурност е от най-високите.

Сензационните изказвания на Корбел идват малко след изреченото от американския конгресмен Тим Бърчет по-рано през март, който твърди, че в един миг са почнали да изследват извънземните кораби, както и съществата, които са ги основали и ръководят.

Изявлението на политика е направено пред изданието Newsweek, като провокира сериозен отзвук по тематиката с уфологията. Според тях изявлението на толкоз почитан политик потвърждава контактите с извънземни.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: НЛО уфолог уфолози летящи чинии извънземни извънземни кораби Джеръми Корбел САЩ Тим Бърчет new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР