Известният сръбски адвокат Томо Фила, защитавал бившия президент на Югославия

...
Известният сръбски адвокат Томо Фила, защитавал бившия президент на Югославия
Коментари Харесай

Адвокатът на Милошевич съветва Ноле, нарече австралийците садисти

Известният сръбски юрист Томо Фила, защитавал някогашния президент на Югославия Слободан Милошевич, насочи съвет към тенесиста Новак Джокович и екипа му да апелират депортацията от Австралия.

" В случая с Новак Джокович, Австралия сподели садизма си като страна ", Коментира Томо Фила.  „ Поканиха го и той имаше виза за влизане в страната. Какви садисти са те, проличава от обстоятелството, че са го държали в хотел, който служи като затвор за 11 дни и са му лишили телефона. Държаха го като мигрант, който дойде от Африка до Австралия с гумена лодка “, разяснява Фила пред сртъбския " Телеграф ".

По думите му през цялото това време Джокович е трябвало да заделу огромна сума пари за юристи – 500 000 евро. Правният екип на самия Фила обаче не бил " включен в тази цифра ".

„ Бих посъветвал Новак и неговият екип да апелират присъдата (депортиране), тъй като никое решение не е едноинстанционно решение. Страхувам се, че Новак ще бъде възпрепятстван да се състезава и на Уимбълдън и Откритото състезание на Франция “, споделя още Фила.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР