Известният швейцарски невролог Ерих Ридерер разкри тъжната истина за пострадалия

...
Известният швейцарски невролог Ерих Ридерер разкри тъжната истина за пострадалия
Коментари Харесай

Тъжни констатации за състоянието на Михаел Шумахер

 Известният швейцарски невролог Ерих Ридерер разкри тъжната истина за потърпевшия при ски втурване в края на 2013 година Михаел Шумахер. 

В документалния филм " Михаел Шумахер: в търсене на истината ", излъчен по френския канал RMC Story, той сподели, че главната причина за влошеното положение на първенеца е забавянето на помощта от първия медицински екип и допусна, че германецът в никакъв случай няма да се усъвършенства.

" Истината е, че чакаха прекомерно дълго, преди да облекчат положението на мозъка му. Ние, неврохирурзите, винаги казваме, че " Мозъкът няма време " и действаме неотложно, когато има проблем с него. Именно това закъснение тогава, в този момент се отразява на Шумахер. Мисля, че вегетативното положение, в което се намира, е най-хубавото, което той може да има и надали ще се усъвършенства. Буден е, само че не реагира, диша, сърцето му бие, само че нищо повече ", разяснява специалистът.

Изказването му сигурно няма да се хареса на милионите почитатели на германеца, които от 7 години чакат деня, в който той ще се оправи и още веднъж ще се покаже пред тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР