Известният с някои крайни възгледи британски актьор и политически активист

...
Известният с някои крайни възгледи британски актьор и политически активист
Коментари Харесай

Британски актьор се кандидатира за кмет на Лондон

Известният с някои крайни възгледи английски артист и политически деятел Лорънс Фокс се кандидатира за кмет на Лондон с апел неотложно да бъде вдигнат локдауна.

В предизборната платформа на Лорънс Фокс, който си подаде документите в последния миг, се споделя, че ще води акция за неотложно преустановяване на локдауна и „ предоставяне на опция да се изкажат на тези, които са смълчани “. Актьорът, който е водач на партията Reclaim, е финансиран само от някогашния спонсор на консерваторите Джеръми Хоскинг, съобщи БНР.

Подавайки кандидатурата си Фокс съобщи, че не понася прекомерната политическа уместност и подлага на критика повалянето на скулптури на персони, които счита, че са интегрална част от английската история. Фокс добави още, че в случай, че всички възрастни и уязвими хора към този момент са получили ваксина локдауна би трябвало незабавно да бъде вдигнат. В публикация в „ Дейли телеграф “ Лорънс Фокс написа: „ Правителството споделя, че имунизациите работят, хоспитализирането и смъртните случаи понижават, само че не престават да ни споделят, че не можем да се върнем към естествен живот по-рано от средата на лятото “.

Изборите за кмет на Лондон са на 6 май. Очакванията са досегашният кмет от Лейбъристката партия Садик Хан да бъде избран отново. Той прекара една година повече в сравнение с е мандатът му заради неспособност изборите да се проведат в точния момент поради пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР