Известният репортер и онлайн любимец Даниел Петканов най-сетне проговори за

...
Известният репортер и онлайн любимец Даниел Петканов най-сетне проговори за
Коментари Харесай

Дани Петканов плаща 170 лв. издръжка на Алекс! Категоричен: Тя няма нужда от тях

Известният кореспондент и онлайн любим Даниел Петканов най-накрая проговори за края на връзката си с Александра Богданска. В публично послание към феновете си той показа, че е бил основател на развода, който шокира многочислената им почитател публика.

„ Алекс е индивидът, който е с родителските права. Аз съм индивидът, който леща прехрана “, прецизира Лудия кореспондент, който превежда сумата от към 170 лева за сина си Габриел всеки месец.

„ В случая тя е минималната, защото Алекс е безусловно независима и няма потребност даже и от тези средства, само че по този начин или другояче това си е по закон “, изясни още Петканов, допълвайки, че времето на детето се разпределя поравно сред двамата родители - по една седмица е при майка си, а по-късно една - при татко си.

Причина за разлъката са били прекомерно повишените условия от страна на Александра, която желала Даниел да работи по-усърдно. Според нея той не бил задоволително грижлив в професионален проект. За да избави брака си, направил сложната крачка да се промени. След месеци, които не му носели задоволство, помолил жена си да се разделят.

„ Давам си сметка, че моето предпочитание за бракоразвод ще се отрази на Габриел, а той е най-важното нещо в нашата връзка. Аз съм от бащите, които интензивно вземат участие в растежа и развиването на детето. По никакъв метод,  каквото и да се случва в моя или в нейния персонален живот, не желая това да рефлектира върху него “, споделя още Даниел.

Пред камерите той изцяло отхвърли версията, че са се разделили поради трети човек. В момента Дани живее в фамилната къща, а Алекс в новия си апартамент в столицата, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР