Известният пловдивски фалшификатор Димитър Димитров - Митьо Дебелия и още

...
Известният пловдивски фалшификатор Димитър Димитров - Митьо Дебелия и още
Коментари Харесай

Закопчаха топ бандита Митьо Дебелия и 12 oт аверите му

Известният пловдивски измамник Димитър Димитров - Митьо Дебелия и още 12 души от неговата незаконна група са били арестувани нощес, написа Блиц.

Дебелият е задържан в Пловдив по непотвърдена информация в дома му, а останалите са били закопчани на територията на цялата страна.

При обиските са открити голям брой заготовки и подготвени подправени документи, измежду които и персонални карти и паспорти.

Всички арестувани ще престоят в ареста 24 часа.

Митьо Дебелият е главатар на незаконната група и пипалата на скандалния измамник са се разпрострели из цялата страна. Има почитатели, които работят старателно за него против солидно възнаграждение, описаха още проверяващи.

Преди години Дебелия бе задържан дружно с други трима мъже в ресторант "Ла Рива ". Бяха открити и конфискувани мобилни телефони и сим-карти, флаш памети, подправени паспорти и други

Дебелия има няколко присъди, които са свързани главно с подправяне на документи. Последните години се бе кротнал или най-малко нямаше информация с какво се занимава, само че в този момент полицията е работила след дълго време следене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР