Известният модел и организатор на конкурси за красота Мариана Маринова

...
Известният модел и организатор на конкурси за красота Мариана Маринова
Коментари Харесай

Мис Силикон влиза във Фермата

Известният модел и уредник на състезания за хубост Мариана Маринова ще бъде част от идния сезон на " Фермата ". Петото издание на мегапродукцията на bTV започва на 6 септември под мотото " Нов свят " и ще сложи фокус върху общественото разделяне в обществото ни. Заедно с останалите участници Мариана ще подложи на тестване силата и духа си в конкуренция за огромната премия от 100 000 лв..

През 2007 година Маринова става притежател на купата " Мисис България ", с което печели правото да показа България на интернационалния конкурс " Мисис Вселена ", където през 2008 година заема влиятелното второ място. Същата година Мариана стартира да работи в организацията на състезанието " Мисис Вселена ". Организатор е на интернационалните и национални състезания за хубост, като " Лейди България ", " Мис Силикон ", " Miss Summer International " и доста други.

Бизнес дамата към този момент има опит на дребния екран, откакто няколко години се изявява като кореспондент и водещ в разнообразни малките екрани.

Мариана признава, че от много време обмисля присъединяване си във " Фермата " и през днешния ден се усеща подготвена да се впусне в предизвикването на най-успешното риалити шоу у нас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР