Известният лозенски травестит Ивайло Добрев по прякор Ивон, е човекът,

...
Известният лозенски травестит Ивайло Добрев по прякор Ивон, е човекът,
Коментари Харесай

Объркаха Кулагин с травестит

Известният лозенски травестит Ивайло Добрев по прякор Ивон, е индивидът, закопчан в Четвърто столично РПУ в събота, а не Валентин Кулагин, показа самият гримьор. Истеричният риалити воин е провел лично следствие на случая, като е споделил резултата единствено с близки другари. Иначе кресливият Валентин обаче се тормози да заяви новината обществено, тъй като се срами от приликата си с мъж, който се облича като жена, пишат от Lupa.bg.

Веднага откакто излезе новината за ареста, Кулагин побърза да разгласява в инстаграм гъзарското си меню за вечеря, като се пошегува, че в пандиза очевидно са почнали да сервират много качествени манджи. По въпроса за същинския задържан обаче се таи като болшевик на разпит пред Никола Гешев.

Въпросният Ивон, добре прочут на ченгетата от Четвърто, е бил арестуван за следващ път в Южния парк за демонстрация на ексхибиционизъм. Ексцентричните му кожени облекла, кльощавата фигура и изрусена косица в действителност мощно припомнят Кулагин. Който може да обмисли смяна на стайлинга, вместо да се сърди на сътрудниците и минувачите, сбъркали го с кримигероя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР