Известният журналист Георги Александров е загинал при трагични обстоятелства във

...
Известният журналист Георги Александров е загинал при трагични обстоятелства във
Коментари Харесай

Тъжна новина: Журналистът Георги Александров загина при трагични обстоятелства /снимка/

Известният публицист Георги Александров е умрял при трагични условия във Варна. Тялото му е било намерено през вчерашния ден в канал на езерото наоколо до Аспарухово, оповестиха от полицията във Варна.
"Вчера към 17. 20 на Южния бряг източно от Аспарухов мост е открито тяло на мъж на 38 години от Варна. По случая се води разследване за изясняване на събитията към гибелта му, първичният оглед сочи, че няма данни за закононарушение. "
Георги Александров не е имал външни данни за пострадване, след това от аутопсията, обаче, е открито, че има следи от височинна контузия.
Предната вечер Георги е бил с компания, в доста положително въодушевление. Употребил е и огромно количество алкохол. Приятели го изпратили до дома му късно вечерта. Когато майка му го потърсила към 7-8 сутринта, не го намерила в стаята му. Видяла, че е излязъл дружно с преносимия компютър си, само че той не е открит на мястото, където е открито тялото.
Пълна тайнственост е и по какъв начин Георги е стигнал до такава степен, защото не е имал персонален автомобил. Засега няма изясненост и по какъв начин е паднал във водата.
Полицията работи по всички версии, измежду които трагичен случай или самоубийство.
Георги Александров бе измежду известните и надарени публицисти. Работил е в "Дарик ", "Топ вести ", бил и сътрудник на bTV от Варна.
Беше измежду положителните проверяващи публицисти, разследвал без боязън всеки един от по-значимите престъпни случаи във Варна. Не се притесняваше и да задълбава в изявления, громящи корупцията, от тези хора, които търсеха правдивост.
Погребението на Георги Александров ще е на следващия ден - 24.05.2020 от 10.10 часа сутринта в Гробищен Парк - "Кантар " (новото Аспаруховско гробище).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР