Известният испански режисьор Педро Алмодовар работи върху нов сценарий за

...
Известният испански режисьор Педро Алмодовар работи върху нов сценарий за
Коментари Харесай

Алмодовар и Пенелопе Крус работят по нов филм - slava.bg

Известният испански режисьор Педро Алмодовар работи върху нов сюжет за филм по време на изолацията, като в него ще взе участие обичаната му муза Пенелопе Крус.

Режисьорът е бил инфектиран с ковид, само че споделя, че го е изкарал "като следващия грип ". След като се е почувствал по-добре, е почнал работа върху сюжета за кино лентата, написа Screen Daily, цитирайки испанската организация ЕФЕ.

"Написах го за три месеца, ще стартираме работа още през тази година, през октомври ", споделя Алмодовар.

Името на историята е Madres paralelas (буквално преведено "Паралелни майки " или "Майки близнаци "). Тя показва протичащото се с две майки, които раждат в един и същи ден, само че по-късно животът им се развива по "паралелна траектория ".

Пенелопе Крус към този момент е дала единодушието си за присъединяване във кино лентата, защото е била очарована от историята. А Алмодовар е благополучен, заявявайки:

"Ще мога да работя със своята другарка! "

Режисьорът е разчитал на актрисата в три от своите шедьоври до момента, а не щеш ли още веднъж се връща и към женската тематика. Този път от вероятността на майчинството. Педро Алмодовар е притежател на две награди "Оскар " за филмите си "Всичко за майка ми " и "Говори с нея ".

Източник: dir.bg

Снимка: Getty Images/Guliver Photo
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР