Известният екранен тандем Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще играят

...
Известният екранен тандем Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще играят
Коментари Харесай

Джулия Робъртс и Джордж Клуни отново заедно в “Билет за Рая”

Известният екранен тандем Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще играят дружно в новия филм " Билет за парадайса ", оповестява РТС.

Джулия Робъртс и Джордж Клуни играят разведена двойка, която се събира и отива в Бали, с цел да попречи на щерка им да направи същата неточност, която вършат те преди 25 години, сключвайки брак.
В новата " Универсална " сантиментална комедия „ Билет за Рая ", режисирана от Ола Паркър, Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще бъдат дружно за пети път в еднакъв кино план.

Въпреки че преди година съобщи, че повече няма да снима сантиментални комедии, Джулия наруши думата си, може би поради дългогодишното си другарство с Джордж Клуни.

Веднъж актрисата разкри, че другарството им е едно от редките и откровени в Холивуд. Това се удостоверява от Клуни. На церемонията по награждаването на Британската академия за кино и телевизионна изкуство /БАФТА/ през 2013 година, когато Клуни получава специфична премия за Стенли Кубрик за триумф във кино лентата, Джулия я разгласи, а артистът отговори с думите:

„ За мен беше огромно наслаждение да виждам по какъв начин ставаш дамата, каквато си в този момент. Тя е невероятна майка, прелестна брачна половинка и страхотна другарка. " Наистина е чест да я имам до себе си довечера ", споделя Джордж Клуни.

В един диалог Клуни разкрива, че Джулия постоянно посещава къщата му на езерото Комо в Италия и че е намерила страховит баланс със брачната половинка му Амал Клуни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР