Известният дупнишки певец и шоумен Росен Янчев смая с новата

...
Известният дупнишки певец и шоумен Росен Янчев смая с новата
Коментари Харесай

Дупнишки певец, познат от X Factor, изумява с новата си визия, свалил е 95 кг

Известният дупнишки артист и шоумен Росен Янчев смая с новата си визия. За 11 месеца надареният артист съумя да отслабне с 95 кг, смъкна тежестта си от 208 кг на 113 кг, написа struma.bg.
`Дупнишки

„ Чувствам се като нов човек, с нови проекти и нови мечти”, благополучен е той. „ Пълен съм с хрумвания за прелестни неща”, показа Росен, който е в България и сега е поканен да договаря свои участия, а от 24 март ще бъде при фамилията и приятелите си в Дупница, които не могат да му се нарадват. За шанс на дупнишките дами, Росен към момента е ерген, споделиха от фамилията.

Талантливото момче от Дупница е наследник на българин и майка грузинка, рожба е на българо-съветската дружба. От седемгодишен Росен се занимава с музика и пеене. Пее в хора на момчетата „ Канон” в Дупница. Учи в ЮЗУ във Факултета по изкуствата, профил поп и джаз пеене, в майсторския клас на артиста Орлин Горанов.



Талантливият артист се занимава и с благотворителни дела. През 2020 година Росен Янчев съумя да събере средства за бъбречна трансплантация на дупничанина Евгени Йорданов в турска клиника и интервенцията бе сполучлива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР