Известният датски актьор Мадс Микелсен гостува на филмовия фестивал в

...
Известният датски актьор Мадс Микелсен гостува на филмовия фестивал в
Коментари Харесай

Джони Деп може да се завърне във Фантастични животни

Известният датски артист Мадс Микелсен гостува на филмовия фестивал в Сараево, където получи почетна премия " Сърцето на Сараево " за своя повсеместен принос към киното. Но вниманието притегли най-силно събитието " Кафе с... ", на което той описа за пробива си в Холивуд и ролята си в Marvel, за пристрастеността си към " Пинк Флойд " и по тази причина, че като дребен е мечтал да бъде футболист, а не артист, написа в. Сега.

Не бяха избегнати и въпросите за неговата последна роля - на злодея Гелерт Гринделвалд във " Фантастични животни: Тайните на Дълбълдор ", където той размени низвергнатия преди време Джони Деп. Микелсен призна, че е имал опасения за ролята. " Беше доста смущаващо ", спомня си датчанинът. " Разбира се, нещата се трансформираха, откакто той завоюва делото - дано забележим дали няма да се завърне. Възможно е ", изрече догадка Мадс.

" Голям обожател съм на Джони. Мисля, че е изумителен артист и свърши страхотна работа (в тази роля - б.р.). Не бих могъл да го подражавам, това би било креативно самоубийство ", споделя заместникът му. " Така че трябваше да направя нещо напълно друго, нещо мое, и да изградя мост сред моя и неговия воин. Така че да, беше смущаващо. Феновете на Джони са доста симпатични, само че също и инатливи. Не поддържам връзка доста с тях, само че мога да схвана за какво сърцата им са разрушени. "

След като изчерпа тематиката на деня, Микелсен се върна към годините на своя кино дебют - в трилогията на Николас Виндинг Рефн Pusher. Мадс стартира да се снима относително късно, на 30 години, само че има шанс началото да съвпадне с 90-те, които са време на подем на датското кино, с истински създатели като Рефн, Сузане Биер и придвижването " Догма ".

След холивудския си пробив като злодея Льо Шифр във кино лентата за Джеймс Бонд " Казино Роял " (2006), той стартира да получава оферти от Холивуд. Тв сериалът " Ханибал " и злодеят в " Доктор Стрейндж " са функциите, с които го познават най-вече фенове по света.

" Мащабът на тези филми е смахнат, и е доста забавно да работиш в този свят. Само един фон във филм на Marvel коства колкото цялостен датски филм ", описа артистът в Сараево. " Да фотографирам единствено блокбастъри не ми е задоволително, тъй че за благополучие мога да се връщам и в Европа. Но казвайки това, си давате сметка, че да се бориш с фиктивен великански скорпион пред наследник екран, е същинска актьорска игра, нали? По-лесно е да седиш с някого в кухнята и да водиш диалог пред камерата. Когато играеш на наследник екран, ти използваш своето въображение. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР