Известният черногорски бизнесмен Миодраг Дака Давидович беше ранен в Белград

...
Известният черногорски бизнесмен Миодраг Дака Давидович беше ранен в Белград
Коментари Харесай

Снайперист рани известен бизнесмен в центъра на Белград

Известният черногорски предприемач Миодраг Дака Давидович беше ранен в Белград нощес с изстрел от снайпер, оповестява уебсайтът на сръбския вестник " Вечерные новости ", съобщи БГНЕС.
Атаката е осъществена покрай стилния конгресен хотел Crown Plaza в сръбската столица. Този хотел постоянно е избиран за разнообразни интернационалните делегации. Именно тук беше погубен през 2000 година водачът на сръбските милиции през годините на войната в Югославия от 1991-1995 година, незаконният престиж и един от най-влиятелните хора на своето време в Сърбия, Желко Ражнатович, по прякор " Аркан ". Хотелът по това време се наричаше " Интерконтинентал ".
По време на стрелбата Давидович е бил в компанията на епископа на Будимско-Никшичка епархия Йоаникий.
По предварителна информация потърпевшият е превозен в частна клиника без заплаха за живота. Автомобилът, в който е пътувал снайперистът и за който се твърди, че е употребен при нападението, по-късно е открит опожарен в същия регион на града. В него е открита пушка, с която управляващите считат, че е стреляно по предприемача.
Миодраг Дака Давидович е от Черна гора и има известност на опозиционен предприемач и настойник на Сръбската православна черква, има компанията " Нексан ", която оперира в разнообразни области от строителството до производството на алкохол. През 2016 година компанията му купува хотел „ Адмирал “, в миналото най-престижния в черногорския курортен град Будва, от съветската Metropol Group. В момента на договорката хотелът е трябвало да бъде реконструиран и в него да бъдат вложени обилни вложения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР