Известният блогър, звездата на TikTok и Twitter Даниял Хан загина

...
Известният блогър, звездата на TikTok и Twitter Даниял Хан загина
Коментари Харесай

Трагедия: Блогър загина в ефир в адска катастрофа, погуби и приятелите си

Известният блогър, звездата на TikTok и Twitter Даниял Хан почина при безразсъден случай на пътя, зародил по време на директно предаване на нощното форсиране на автомобила му с висока скорост, написа auto.blitz.bg.

Катастрофата е станала в Исламабад, Пакистан, на автомагистрала, като младежите на възраст от 20 до 22 години, с изключение на, че са надвишили с доста оптималната позволена скорост, само че и са прекосявали рисково от лента в лента, изпреварвайки извънредно рисково другите коли.

``
реклама

Ужасяващият и съдбовен случай е излъчен от блогъра онлайн в интернет.

В един миг Даниял, който управлявал колата, изгубил надзор и се врязал с дясната страна на машината си в задната част на камиона с цялостна скорост, след което машината му се обърнала.

Както оповестява локалната полиция, на място са починали трима от четиримата младежи. Оцелелият участник във съдбовното пътешестване в тежко положение е откаран в Пакистанския институт по медицински науки (PIMS), само че лекарите не съумели да му спасят живота - жертвата умря от пострадванията си. Няма други потърпевши при случая.

В интернет се появи видеоклип от зверската злополука и следствията от нея. За жал, безразсъдното държание е довело до съдбовен край. Феновете на младия блогър скърбят за неговата гибел в TikTok и Twitter.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР