Известният български готвач Андре Токев влиза в затвора след одобрено

...
Известният български готвач Андре Токев влиза в затвора след одобрено
Коментари Харесай

Известният шеф готвач Андре Токев влиза в затвора

Известният български готвач Андре Токев влиза в пандиза след утвърдено от съда съглашение с прокуратурата за шофиране в нетрезво положение.

За последното нарушение наказването на Токев 7 месеца затворефективно, санкция от 450 лв. и лишаване на книжката на Токев за година и половина. Към това наказване ще се добави и предходната условна присъда от 3 месеца затворза същото нарушение.

Общото наказване става 10 месеца, от които ще се приспадне задържането по домакински арест, което бе два месеца. Той има право да работи в пандиза и да понижи с още 1/3 наказването си.

Преди да се споразумее с прокуратурата Токев бе застрашен да получи присъда отнемане от независимост от една до пет години поради рецидивиращото държание.

Той към този момент е бил хващан да кара пийнал край Варна и на 30 август 2019 година е наказан за това. По силата на подписано съглашение с прокуратурата е получил тригодишна условна присъда, от която са останали три месеца.

Андре Токевбе хваната на 31 октомври предходната година да кара пийнал с 1.9 промила алкохол в кръвта, със спукани гуми и по джанти. След случая той излезе с публична позиция по случая, в която показва, че съжалява за случилото се и се извинява.

Токев, който има личен ресторант, от години е част от журито на тв предаването " Мастър началник " по бВТ и води поредицата " Ловци на храна ". Инцидентът накърни имиджа на готвача, който се славеше със своята учтивост, привлекателност и доброжелателност.

В позицията си, оповестена във фейсбукс профила на началник Токев, се показва, че той я дължи на всички, които в годините са го подкрепяли и имат вяра в следваните от него дела.

" Съжалявам за случилото се! В живота ни на всеки от нас от време на време се случват неприятни обстановки. Иска ми се да не се беше случвало, желае ми се да можех да върна времето обратно ", написа Токев. Той се извинява на околните си поради това, което им предизвикал и им благодари за поддръжката. Извинява се и на хората, които не познава персонално, само че имат вяра в него.Всеки човек най-малко един път в живота си е бил подложен пред предизвикването да са се срами от постъпките си. А ние, обществените персони, носим отговорност и в това какъв образец даваме. Причините за случилото са доста, само че това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка. Съжалявам за случилото се и се оправдавам за това! ", написа елитният готвач.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР